Течен перилен препарат Ariel Color, 50 изпирания, 2.75 л
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Течен перилен препарат Ariel Color, 50 изпирания, 2.75 л

Течен перилен препарат Ariel Color, 50 изпирания, 2.75 л

23,89 лв. Цената е с ДДС

23,89 лв. Без данък

Гаранция за качество
Гаранция за качество и ниска цена.
Доставка
Бърза доставка на следващия ден
Политика за връшане
14 Дни право на връщане, ако не сте доволни от продукта

Течен перилен препарат за машинно пране на цветни дрехи, лесен и удобен за употреба, бързо се разтваря във водата като осигурява добро почистване на дрехите.
√ 50 ПРАНЕТА
√ Предназначен за цветни дрехи
√ Почиства и отстранява неприятните замърсявания и миризми
√ С приятен дълготраен свеж аромат на действие
√ Съдържа почистващи и подхранващи цвета съставки. Цветовете остават красиви дори и след многократно пране. При честото пране на цветни дрехи, цветовете започват да избледняват и тогава облеклото започва да губи своя блясък. С Ariel Colour цветове остават безкомпромисно сияйни и цветовете на вашите дрехи дори и след многократно пране наистина светят като нови. Комбинацията от почистващи и подхранващи съставки прави Ariel Colour идеален препарат за целия ви гардероб от цветни дрехи.

ТЕЧЕН ПЕРИЛЕН ПРЕПАРАТ ARIEL COLOR – Ако търсите брилянтно изпиране на цветните си дрехите ARIEL COLOR е точно препаратът за Вас. Течен перилен препарат за машинно пране на цветни дрехи, лесен и удобен за употреба, бързо се разтваря във водата като осигурява добро почистване на дрехите. Ariel COLOR отстранява лекетата още от първото изпиране, след предварително третиране на петното с малко количество от праха. Препаратът НЕ се използва за ръчно пране. Вградената Actilift технология на Ариел отстранява и най-упоритите замърсявания.

ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА:
Необходимата доза от препарата се изсипва в мерителната капачка, която се поставя в барабана заедно с дрехите. Дозата се избира в зависимост от твърдостта на водата, замърсеността и количеството на дрехите. НЕ използвайте препарата за пране на вълна и коприна. НЕ слагайте капачката в сушилня.

СЪСТАВ: 5-15% Anionic Surfactants, <5% Nonionic Surfactants, Phosphonates, Soap, Enzymes, Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Perfumes, Benzyl Salicylate, Coumarin, Limonene, Linalool

ВНИМАНИЕ: Да се съхранява на място, недостъпно за деца и далеч от пряка слънчева светлина. Не използвайте след изтичане на крайния срок. Съдържа Isoeugenol. Може да предизвика алергична реакция. Причинява сериозно дразнене на очите и на кожата. Вредно за водните организми с дълготраен ефект. Ако попадне в очите: Измийте внимателно с вода в продължение на няколко минути. Премахнете контактните лещи, ако има такива и продължете да промивате. Ако дразненето на очите продължава: Потърсете медицински съвет. Ако попадне на кожата: Измийте обилно с вода. При поглъщане: Потърсете център за отравяне / лекар, ако не се чувствате добре. Ако се нуждаете от медицински съвет, имайте в наличност опаковката или етикета на продукта.

chat Коментари (0)